FILME 2016

COLIZIUNEA

COLIZIUNEA

Stacks Image 1067
COLIZIUNEA

VIAȚĂ - PRIMELE SEMNE

COLIZIUNEA Created with Sketch.

DIN 2 SEPTEMBRIE 2016 LA CINEMA

Aflat în Germania, CASEY, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de JULIETTE, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa.
Când ea este dignosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, HAGEN, pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette. Planul lui Casey nu reuşeşte însă, pentru că Hagen află şi îl prinde. În ciuda tuturor obstacolelor, Casey reuşeşte să scape din mâna oamenilor lui Hagen, să fure una dintre maşinile acestuia şi să fugă cu ea pe autostradă. Urmărit prin toată Germania, el goneşte ca să-şi salveze viaţa dar şi ca să ajungă la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.

COLIZIUNEA ni-i prezintă pe doi dintre cei mai frumoşi actori ai cinematografiei actuale, Nick Hoult şi Felicity Jones, într-un film cu acţiune trepidantă, o poveste de dragoste contemporană, care se desfăşoară în ambianţa unei „autobahn” german.
Datorită secvenţelor de mare intensitate din clubul berlinez şi de mare viteză din timpul cursei nebuneşti pe autostradă, cred că filmul COLIZIUNEA va fi unul dintre cele mai grozave filme din 2016.
Ceea ce ne va detaşa de alte filme ale genului, va fi autenticitatea secvenţelor de acţiune şi emoţia transmisă de cei doi tineri îndrăgostiţi care luptă să-şi salveze viaţa. Filmul va fi potenţat de interpretarea autentică a actorilor britanici, care este şi rezultatul unei bogate moşteniri de sensibilitate europeană.
De asemenea, filmul se va bucura de un adevărat succes comercial.

Echipa de realizatori este formată din specialişti ai fiecărui domeniu specific. Am colaborat cu Tom Struthers, coordonatorul cascadoriilor din The Dark Knight Rises şi Inception, cu Ben Collins (Stig) cascadorul care a executat cele mai importante secvenţe cu maşini din Skyfall, sau Fast & Furious 6. De asemenea ne-am bucurat de contribuţia lui Chris Harris (cunoscut jurnalist sportiv), care a conceput conţinutul editorial din culisele secvenţelor ce au contribuit la apariţia filmului.
Eu şi Scott Frazier am scris scenariul care prezintă povestirea din punctul de vedere al unui fanatic al maşinilor. Ne-am mirat când am realizat că toate maşinile din scenariul nostru aparţin grupului de producători de la VolksWagen. Asta cred că ar putea conduce la un adevărat parteneriat.
Copyright © 2012 - 2018 InterComFilm. Toate drepturile rezervate

Pagină web realizată de EyeProduct