FILME 2017

T2 TRAINSPOTING

T2 TRAINSPOTING

Stacks Image 1062
T2 TRAINSPOTING

VIAȚĂ - PRIMELE SEMNE

T2 TRAINSPOTING Created with Sketch.

DIN 24 FEBRURIE 2017 LA CINEMA

La început a fost o ocazie......apoi, o trădare.
De atunci au trecut 20 de ani. S-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate.
Mark Renton (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă”.

Ei îl aşteaptă: Spud, Sick Boy şi Begbie.

Ceilalţi vechi prieteni ai săi îl aşteaptă şi ei: durerea, simţământul de pierdere, bucuria, răzbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea şi pericolul mortal, cu toţii stau aliniaţi pentru a-l întâmpina, gata să intre în horă.

T2 Trainspotting oferă şansa regizorului Danny Boyle, laureat al premiului Academiei, să se reîntâlnească cu distribuţia filmului iniţial, din 1996. John Hodge revine ca scenarist, inspirându-se din romanele lui Irvine Welsh, Porno şi Trainspotting. Producătorii sunt Andrew Macdonald, Boyle, Christian Colson şi Bernie Bellew.

ACOLO UNDE I-AM LĂSAT....

Cei patru prieteni de-o viaţă/asociaţi/duşmani crânceni au ajuns la Londra ca să vândă o pungă de heroină, obţinută prin violenţă.

În timp ce toţi dorm, Mark Renton fuge cu toată prada: 16.000 de lire sterline . El pur şi simple fuge şi nu vrea să se uite înapoi.
El lasă într-o cuşetă-seif 4000 de lire pentru Spud. Un dar amabil, dar şi otrăvit, pentru un destinatar care e în mod clar dependent de heroină.
Sick Boy, care n-a fost niciodată bântuit de frământări legate de loialitate, simte furie şi în mod egal invidie. Dacă trebuia ca cineva să-şi trădeze prietenii, acela trebuia să fie el. Acum regretă din cauză că s-a dovedit a fi un sentimental şi visează să se răzbune.
Frank Begbie a fost toată viaţa lui matură ca o grenadă pe două picioare. Renton tocmai i-a scos cuiul. Furia lui poate deveni distructivă, dar el nu va fi singurul care va suporta consecinţele.Comunicat de presa


Copyright © 2012 - 2018 InterComFilm. Toate drepturile rezervate

Pagină web realizată de EyeProduct