FILME 2018

Se vor instala cookie-uri de către Youtube, doar dacă vizionezi fișierele video.

SLENDER MAN

SLENDER MAN

Stacks Image 1676
SLENDER MAN

PRIMUL CRĂCIUN

DIN 2 FEBRUARIE IN CINEMATOGRAFE

În filmul Primul Crăciun de la AFFIRM Films și Sony Pictures Animation, un măgăruș mic, dar curajos pe nume Bo se chinuie de-o viață muncind zilnic la moara satului.

Într-o zi, Bo are curajul să se elibereze și sfârșește prin a se împrieteni cu tinerii căsătoriți Iosif și Maria. Bunăvoința pe care i-o arată Maria îl duce în curând pe Bo în aventura visurilor sale. În călătoria sa, se însoțește cu Ruth, o oaie simpatică ce s-a pierdut de turmă și cu Dave, un porumbel cu aspirații nobile. Împreună cu trei cămile pline de spirit și cu câteva animale excentrice de fermă, Bo și noii săi prieteni urmăresc Steaua și devin eroi în cea mai grozavă poveste spusă vreodată – primul Crăciun.

Distribuția vocilor este condusă de Steven Yeun (măgărușul Bo), Gina Rodriguez (Maria), Zachary Levi (Iosif), Keegan-Michael Key (porumbelul Dave), Kelly Clarkson (căluțul Leah), Anthony Anderson (capra Zach), Aidy Bryant (oaia Ruth), Ving Rhames (câinele Thaddeus), Gabriel Iglesias (câinele Rufus), Patricia Heaton (văcuța Edith), Kristin Chenoweth (șoricelul Abby), Christopher Plummer (King Herod), și Tracy Morgan (Felix) și Tyler Perry (Cyrus) și Oprah Winfrey (Deborah) în rolul celor trei cămile.
Primul Crăciun este regizat de scenaristul/regizorul Timothy Reckart, care a fost nominalizat la Academy Award®; producătorii executivi sunt DeVon Franklin, Brian Henson și Lisa Henson; iar producătorul este Jennifer Magee-Cook. Povestea este scrisă de Simon Moore și Carlos Kotkin; iar scenariul este de Carlos Kotkin. Primul Crăciun este prezentat de AFFIRM Films și Sony Pictures Animation în asociere cu Walden Media, Franklin Entertainment, și The Jim Henson Company.
Primul Crăciun a fost evaluat PG de Motion Picture Association of America pentru unele elemente tematice. Filmul va fi lansat în cinematografe, la nivel național, la 17 Noiembrie 2017.

DESPRE FILM
Cum ai spune una din cele mai faimoase povești din toate timpurile și cum ai pune-o în scenă într-un mod nou, inedit? Aceasta a fost provocarea cu care s-au confruntat realizatorii filmului Primul Crăciun, AFFIRM Films și grupul Sony Pictures Animation în legătură cu evenimentele care au dus chiar la primul Crăciun.
“Este povestea Nașterii Domnului din punctul de vedere al animalelor, și în acest film, îl urmărim pe Bo, măgărușul care-i duce pe Maria și Iosif la Bethleem,” explică regizorul Timothy Reckart.
“Am privit-o ca pe cea mai grozavă poveste care n-a fost spusă niciodată,” glumește producătorul executiv DeVon Franklin. După ce anterior a produs filmul de mare succes bazat pe credință Miracles from Heaven și a supervizat blockbuster-ul Heaven Is for Real în calitate de director executiv la Columbia Pictures, Franklin a fost inspirat să traducă povestea dincolo de sensul literal, într-o călătorie despre alegerile pe care le facem cu toții în viața de zi cu zi, care au impact și, eventual, se așează în cadrul epopeii umane în centrul tuturor lucrurilor. “Aceasta spune multe despre colaborarea unei echipe, trecând dincolo de câteva perspective înguste, proprii, și despre a lucra împreună. Eroul nostru, măgărușul Bo, are nevoie de ajutorul tuturor celorlalte animale pentru a reuși. Este vorba și despre speranță—trebuie să ajungi să crezi în imposibil pentru ca acesta să se întâmple.”
“Este vorba despre modul în care ceva care pare mic poate fi mai mare decât pare din afară. Bo a căutat să facă ceva important, și începe prin a le da importanță celorlalți,” spune Reckart. “În timpul călătoriei, făcând ceva fără importanță – ajutând acești doi oameni care, după cum știe el, sunt doar un cuplu obișnuit – face cel mai important lucru pe care ar fi putut să-l realizeze vreodată. Măreția vine sub cel mai umil aspect, acesta fiind însuși mesajul poveștii Crăciunului.”
Faptul că povestea este foarte cunoscută în lume l-a incitat pe regizor. “Cei mai mulți oameni o cunosc întrucâtva, și aceasta este o oportunitate minunată,” spune Reckart. “Bineînțeles, provocarea este aceea că oamenii simt că știu povestea pe care o văd. Dar putem face cea mai mare parte din ea lăsând unele din aceste elemente să aibă loc în afara ecranului și să ne concentrăm pe ceea ce ar putea avea loc în fond, sau să punem întrebări cum ar fi ‘Ce fac cămilele în acel moment?’ Cunoașterea poveștii ne permite să ne îndreptăm către amănunte și să evidențiem alte lucruri care se întâmplă și să spunem povești noi în mijlocul familiarului.”
“Am găsit oportunități pentru amuzament și invenție,” spune Franklin. “Audiența nu vine pentru o expunere documentară sau istorică – vine pentru distracție și creativitate. Cred că am găsit căile de a-i prezenta pe Maria și Iosif ca personaje recognoscibile care râd, se tem, se află în centrul acestei povești uimitoare și care, înainte de toate, sunt oameni.”

DESPRE MUZICĂ
Câștigătoarea Grammy, Mariah Carey, a scris și interpretează piesa de titlu pentru coloana sonoră a filmului Primul Crăciun, care este încărcată și cu muzica unor artiști de top din zilele noastre. “Ce ar fi un film despre Crăciun fără muzică de Crăciun?” spune DeVon Franklin. Coloana sonoră a filmului este o compilație de cântece clasice de Crăciun, vechi și noi, care nu numai că se potrivesc perfect în film, dar creează și cadrul muzical perfect pentru acest sezon.
Cea care impune linia este Mariah Carey. Una din cele mai populare și aplaudate interprete din toate timpurile, cu mai multe Premii Grammy, cu 20 World Music Awards, 11 American Music Awards, 32 Billboard Music Awards, și 18 hit-uri nr. 1 – un record pentru o artistă solo – dragostea lui Carey pentru această sărbătoare este bine-cunoscută și este reflectată de două albume de Crăciun cu cele mai bune vânzări. Pentru “Primul Crăciun,” piesa de titlu a filmului, Carey a colaborat din nou cu Marc Shaiman, un câștigător al premiilor Grammy, Emmy și Tony, ale cărui cinci nominalizări la Oscar® arată nivelul său – incluzând note din cântecele sale originale “A Wink and a Smile” din Sleepless in Seattle și “Blame Canada” din South Park: Bigger, Longer and Uncut. Anterior, Shaiman și Carey au scris și au produs împreună coloanele sonore pentru albumul lui Carey “Merry Christmas II You.” De asemenea, Carey a înregistrat, împreună cu Whitney Houston, “When You Believe,” câștigătorul Academy Award® pentru Cel Mai Bun Cântec Original pentru The Prince of Egypt.
“Mariah Carey este o legendă vie. Acesta a fost motivul pentru care, din prima zi în care am vorbit despre muzică, numele numărul unu a fost Mariah Carey,” continuă Franklin. “Acum puteam să visăm cu toții, dar când Mariah a spus da pentru film, am fost cu toții emoționați și șocați – deși ne-am gândit că ar fi grozav, nu obții întotdeauna prima opțiune. A venit la studio cu Marc Shaiman și le-am arătat câteva scene din film. Ei bine, imediat ce le-am arătat scenele, au intrat într-o cabină cu un pian și au început să scrie. În mai puțin de 48 de ore, Mariah a sunat și a spus, ‘Poți să cobori în studiou? Am terminat cântecul.’ Când l-am auzit, mi-am dat seama că este într-adevăr unul din cele mai bune cântece pe care le-am auzit vreodată pe acest subiect. Și aceasta este puterea lor, a lui Mariah Carey și Marc Shaiman. A fost inspirată de film: încă există speranță, trebuie doar s-o căutăm.”
“Acest cântec te inspiră; îți dă speranță,” spune Franklin. “Nu cred că am auzit vreodată vreun cântec al lui Mariah Carey ca acesta.”
“Cântecul a fost inspirat de modul minunat în care povestea de Crăciun este spusă în film,” spune Carey. “Când am scris acest cântec, m-am gândit la steaua din Bethelhem, dar și la a-ți urma inima, a-ți urma visele.”
“Am iubit Crăciunul de când am fost copil,” continuă Carey, “chiar când nu aveam niciun ban și mama mea împacheta fructe pentru un cadou de Crăciun. Nu era vorba despre cadou – am iubit doar spiritul Crăciunului.”
“Când Mariah Carey intră într-o cameră, știi că a intrat ‘o stea’,” spune Shaiman. “Dar când a venit vremea să scriem împreună cântecul pentru Primul Crăciun, s-a transformat într-o mare compozitoare care are doar intenția de a-și transpune în cuvinte și muzică dragostea pentru Crăciun. Și când cântecul nostru a fost gata, a început să-l cânte cu acea pasiune. Am fost onorat să pot să-i împărtășesc bucuria și să contribui la ea.”
Coloana sonoră este completată cu cântece contemporane celebre de Crăciun. Fifth Harmony s-a alăturat cu “Can You See,” un alt cântec original pentru film. Dintre clasicii Crăciunului, Kirk Franklin cântă o reinterpretare a “We Three Kings,” Casting Crowns interpretează “His Eye Is on the Sparrow,” și Yolanda Adams înregistrează “O Holy Night.”

SLENDER MAN Created with Sketch.
Stacks Image 258
SLENDER MAN

PRIMUL CRĂCIUN

DIN 2 FEBRUARIE IN CINEMATOGRAFE

În filmul Primul Crăciun de la AFFIRM Films și Sony Pictures Animation, un măgăruș mic, dar curajos pe nume Bo se chinuie de-o viață muncind zilnic la moara satului.

Într-o zi, Bo are curajul să se elibereze și sfârșește prin a se împrieteni cu tinerii căsătoriți Iosif și Maria. Bunăvoința pe care i-o arată Maria îl duce în curând pe Bo în aventura visurilor sale. În călătoria sa, se însoțește cu Ruth, o oaie simpatică ce s-a pierdut de turmă și cu Dave, un porumbel cu aspirații nobile. Împreună cu trei cămile pline de spirit și cu câteva animale excentrice de fermă, Bo și noii săi prieteni urmăresc Steaua și devin eroi în cea mai grozavă poveste spusă vreodată – primul Crăciun.

Distribuția vocilor este condusă de Steven Yeun (măgărușul Bo), Gina Rodriguez (Maria), Zachary Levi (Iosif), Keegan-Michael Key (porumbelul Dave), Kelly Clarkson (căluțul Leah), Anthony Anderson (capra Zach), Aidy Bryant (oaia Ruth), Ving Rhames (câinele Thaddeus), Gabriel Iglesias (câinele Rufus), Patricia Heaton (văcuța Edith), Kristin Chenoweth (șoricelul Abby), Christopher Plummer (King Herod), și Tracy Morgan (Felix) și Tyler Perry (Cyrus) și Oprah Winfrey (Deborah) în rolul celor trei cămile.
Primul Crăciun este regizat de scenaristul/regizorul Timothy Reckart, care a fost nominalizat la Academy Award®; producătorii executivi sunt DeVon Franklin, Brian Henson și Lisa Henson; iar producătorul este Jennifer Magee-Cook. Povestea este scrisă de Simon Moore și Carlos Kotkin; iar scenariul este de Carlos Kotkin. Primul Crăciun este prezentat de AFFIRM Films și Sony Pictures Animation în asociere cu Walden Media, Franklin Entertainment, și The Jim Henson Company.
Primul Crăciun a fost evaluat PG de Motion Picture Association of America pentru unele elemente tematice. Filmul va fi lansat în cinematografe, la nivel național, la 17 Noiembrie 2017.

DESPRE FILM
Cum ai spune una din cele mai faimoase povești din toate timpurile și cum ai pune-o în scenă într-un mod nou, inedit? Aceasta a fost provocarea cu care s-au confruntat realizatorii filmului Primul Crăciun, AFFIRM Films și grupul Sony Pictures Animation în legătură cu evenimentele care au dus chiar la primul Crăciun.
“Este povestea Nașterii Domnului din punctul de vedere al animalelor, și în acest film, îl urmărim pe Bo, măgărușul care-i duce pe Maria și Iosif la Bethleem,” explică regizorul Timothy Reckart.
“Am privit-o ca pe cea mai grozavă poveste care n-a fost spusă niciodată,” glumește producătorul executiv DeVon Franklin. După ce anterior a produs filmul de mare succes bazat pe credință Miracles from Heaven și a supervizat blockbuster-ul Heaven Is for Real în calitate de director executiv la Columbia Pictures, Franklin a fost inspirat să traducă povestea dincolo de sensul literal, într-o călătorie despre alegerile pe care le facem cu toții în viața de zi cu zi, care au impact și, eventual, se așează în cadrul epopeii umane în centrul tuturor lucrurilor. “Aceasta spune multe despre colaborarea unei echipe, trecând dincolo de câteva perspective înguste, proprii, și despre a lucra împreună. Eroul nostru, măgărușul Bo, are nevoie de ajutorul tuturor celorlalte animale pentru a reuși. Este vorba și despre speranță—trebuie să ajungi să crezi în imposibil pentru ca acesta să se întâmple.”
“Este vorba despre modul în care ceva care pare mic poate fi mai mare decât pare din afară. Bo a căutat să facă ceva important, și începe prin a le da importanță celorlalți,” spune Reckart. “În timpul călătoriei, făcând ceva fără importanță – ajutând acești doi oameni care, după cum știe el, sunt doar un cuplu obișnuit – face cel mai important lucru pe care ar fi putut să-l realizeze vreodată. Măreția vine sub cel mai umil aspect, acesta fiind însuși mesajul poveștii Crăciunului.”
Faptul că povestea este foarte cunoscută în lume l-a incitat pe regizor. “Cei mai mulți oameni o cunosc întrucâtva, și aceasta este o oportunitate minunată,” spune Reckart. “Bineînțeles, provocarea este aceea că oamenii simt că știu povestea pe care o văd. Dar putem face cea mai mare parte din ea lăsând unele din aceste elemente să aibă loc în afara ecranului și să ne concentrăm pe ceea ce ar putea avea loc în fond, sau să punem întrebări cum ar fi ‘Ce fac cămilele în acel moment?’ Cunoașterea poveștii ne permite să ne îndreptăm către amănunte și să evidențiem alte lucruri care se întâmplă și să spunem povești noi în mijlocul familiarului.”
“Am găsit oportunități pentru amuzament și invenție,” spune Franklin. “Audiența nu vine pentru o expunere documentară sau istorică – vine pentru distracție și creativitate. Cred că am găsit căile de a-i prezenta pe Maria și Iosif ca personaje recognoscibile care râd, se tem, se află în centrul acestei povești uimitoare și care, înainte de toate, sunt oameni.”

DESPRE MUZICĂ
Câștigătoarea Grammy, Mariah Carey, a scris și interpretează piesa de titlu pentru coloana sonoră a filmului Primul Crăciun, care este încărcată și cu muzica unor artiști de top din zilele noastre. “Ce ar fi un film despre Crăciun fără muzică de Crăciun?” spune DeVon Franklin. Coloana sonoră a filmului este o compilație de cântece clasice de Crăciun, vechi și noi, care nu numai că se potrivesc perfect în film, dar creează și cadrul muzical perfect pentru acest sezon.
Cea care impune linia este Mariah Carey. Una din cele mai populare și aplaudate interprete din toate timpurile, cu mai multe Premii Grammy, cu 20 World Music Awards, 11 American Music Awards, 32 Billboard Music Awards, și 18 hit-uri nr. 1 – un record pentru o artistă solo – dragostea lui Carey pentru această sărbătoare este bine-cunoscută și este reflectată de două albume de Crăciun cu cele mai bune vânzări. Pentru “Primul Crăciun,” piesa de titlu a filmului, Carey a colaborat din nou cu Marc Shaiman, un câștigător al premiilor Grammy, Emmy și Tony, ale cărui cinci nominalizări la Oscar® arată nivelul său – incluzând note din cântecele sale originale “A Wink and a Smile” din Sleepless in Seattle și “Blame Canada” din South Park: Bigger, Longer and Uncut. Anterior, Shaiman și Carey au scris și au produs împreună coloanele sonore pentru albumul lui Carey “Merry Christmas II You.” De asemenea, Carey a înregistrat, împreună cu Whitney Houston, “When You Believe,” câștigătorul Academy Award® pentru Cel Mai Bun Cântec Original pentru The Prince of Egypt.
“Mariah Carey este o legendă vie. Acesta a fost motivul pentru care, din prima zi în care am vorbit despre muzică, numele numărul unu a fost Mariah Carey,” continuă Franklin. “Acum puteam să visăm cu toții, dar când Mariah a spus da pentru film, am fost cu toții emoționați și șocați – deși ne-am gândit că ar fi grozav, nu obții întotdeauna prima opțiune. A venit la studio cu Marc Shaiman și le-am arătat câteva scene din film. Ei bine, imediat ce le-am arătat scenele, au intrat într-o cabină cu un pian și au început să scrie. În mai puțin de 48 de ore, Mariah a sunat și a spus, ‘Poți să cobori în studiou? Am terminat cântecul.’ Când l-am auzit, mi-am dat seama că este într-adevăr unul din cele mai bune cântece pe care le-am auzit vreodată pe acest subiect. Și aceasta este puterea lor, a lui Mariah Carey și Marc Shaiman. A fost inspirată de film: încă există speranță, trebuie doar s-o căutăm.”
“Acest cântec te inspiră; îți dă speranță,” spune Franklin. “Nu cred că am auzit vreodată vreun cântec al lui Mariah Carey ca acesta.”
“Cântecul a fost inspirat de modul minunat în care povestea de Crăciun este spusă în film,” spune Carey. “Când am scris acest cântec, m-am gândit la steaua din Bethelhem, dar și la a-ți urma inima, a-ți urma visele.”
“Am iubit Crăciunul de când am fost copil,” continuă Carey, “chiar când nu aveam niciun ban și mama mea împacheta fructe pentru un cadou de Crăciun. Nu era vorba despre cadou – am iubit doar spiritul Crăciunului.”
“Când Mariah Carey intră într-o cameră, știi că a intrat ‘o stea’,” spune Shaiman. “Dar când a venit vremea să scriem împreună cântecul pentru Primul Crăciun, s-a transformat într-o mare compozitoare care are doar intenția de a-și transpune în cuvinte și muzică dragostea pentru Crăciun. Și când cântecul nostru a fost gata, a început să-l cânte cu acea pasiune. Am fost onorat să pot să-i împărtășesc bucuria și să contribui la ea.”
Coloana sonoră este completată cu cântece contemporane celebre de Crăciun. Fifth Harmony s-a alăturat cu “Can You See,” un alt cântec original pentru film. Dintre clasicii Crăciunului, Kirk Franklin cântă o reinterpretare a “We Three Kings,” Casting Crowns interpretează “His Eye Is on the Sparrow,” și Yolanda Adams înregistrează “O Holy Night.”

SLENDER MAN Created with Sketch.

DIN 31 AUGUST 2018 LA CINEMA

Într-un mic oraș din Massachusetts, un grup de prieteni îndeplinesc un ritual în încercarea de a dezvălui traditia "SLENDER MAN". Când unul dintre ei dispare în mod misterios, încep să bănuiască că ea este, de fapt, cea mai recentă victimă a lui..Comunicat de presa


Copyright © 2012 - 2018 InterComFilm. Toate drepturile rezervate

Pagină web realizată de EyeProduct