FILME 2020

Se vor instala cookie-uri de către Youtube, doar dacă vizionezi fișierele video.

GALERIA INIMILOR FRÂNTE

GALERIA INIMILOR FRÂNTE

Stacks Image 2723
GALERIA INIMILOR FRÂNTE
GALERIA INIMILOR FRÂNTE Created with Sketch.

DIN 23 OCTOMBRIE 2020 LA CINEMA

Îngropată sub grămezi de amintiri din trecut, o întâlnim pe Lucy (Geraldine Viswanathan): în aparenţă, o tânără newyorkeză ideală, la modă, care lucrează la o galerie prestigioasă şi este într-o relaţie amoroasă cu atrăgătorul director al galeriei, Max (Utkarsh Ambudkar). Dar în momentul în care fosta iubită a acestuia vine la un eveniment, Lucy scoate la iveală pe neaşteptate vulnerabilitatea care se ascunde sub suprafaţă, ducând atât la încheierea relaţiei sale cu Max cât şi la concedierea sa din galerie.

Cu inima frântă, Lucy este incapabilă să lase în urmă relaţiile sale eşuate, sau lucrurile care-i amintesc de ele. Cu un ghiont binevoitor către realitate dat de colegele sale de cameră, Lucy şi aşa-zisul său bagaj se orientează către Nick (Dacre Montgomery) – un proprietar de hotel aspirant, cinic, care este amuzat de problemele pe care le are Lucy şi-i sugerează o soluţie fără a chibzui prea mult: Galeria Inimilor Frânte în holul nemobilat al hotelului său.

Lucrând împreună pentru a termina hotelul şi a promova galeria, Lucy şi Nick se îndrăgostesc unul de celălalt. Dar atunci când o încântătoare fostă îşi face apariţia, Nick este cel care nu poate trece peste acest moment. Forţat în sfârşit să-şi admită propriile probleme romantice, Nick trebuie s-o convingă pe Lucy să nu renunţe şi să nu-l arunce în colecţia sa.

Galeria Inimilor Frânte este scris şi regizat de Natalie Krinsky (“Grey’s Anatomy,” “Gossip Girl”). Producătorul este David Gross (Room). Jesse Shapira, Jeff Arkuss, Josh Phillips, Natalie Krinsky, Chantelle Tabrizi, Andrew Robinson, Mathew Hart, Selena Gomez, Mandy Teefey, Mason Novick, Michelle Knudsen, Laurie May, şi Noah Segal sunt producători executivi. Directorul de imagine este Alar Kivilo (The Blind Side). Designerul de producţie este Zazu Myers (The Grizzlies). Editorul este Shawn Paper (“Girls”). Costumier este Lea Carlson (Room). Muzica este scrisă de Genevieve Vincent.

Comedia romantică îi are în distribuţie pe Geraldine Viswanathan (Blockers), Dacre Montgomery (“Stranger Things”), Utkarsh Ambudkar, Molly Gordon (Booksmart), Phillipa Soo (“Hamilton”), Nathan Dales (“Letterkenny”), Bernadette Peters (“Mozart in the Jungle”), Ego Nwodim (“SNL”), Tattiawna Jones, Arturo Castro, Megan Ferguson, şi Suki Waterhouse.

No Trace Camping a dezvoltat, a produs şi a finanţat filme artistice din 2008. Compania este orientată pe materiale comerciale pentru toate genurile, cu un accent pe producţia de film creativă şi inovatoare.


DESPRE FILM

“Aveam 25 sau 26 de ani când am început să scriu acest proiect,” îşi aminteşte Natalie Krinsky, regizorul-scenarist al Galeriei Inimilor Frânte. O comedie romantică despre o femeie cu o atitudine pozitivă necontenită şi reconfortantă, care refuză să fie trasă în jos de durerea inimii frânte şi de viaţa reală, în care Krinsky profită de propriile experienţe pentru a crea un film care să-şi găsească un loc special în inimile frânte (adică în inimile tuturor.) “Am avut o despărţire neplăcută şi am făcut eforturi pentru a-mi croi propriul drum în lume şi am vrut să fac un scenariu de film despre o fată ca mine. Acesta a fost principiul călăuzitor.”

Krinsky a început o poveste centrată pe o tânără care se reface după o despărţire dureroasă, care întâlneşte un proprietar de hotel începător. După o serie de începuturi false, aceştia cad de acord să colaboreze atât în ceea ce priveşte hotelul cât şi o galerie găzduită în el, în care cei cu inimile frânte să poată să-şi expună amintirile din relaţiile eşuate.

“Toţi păstrăm amintiri din relaţiile noastre trecute – cele care ne fac bine şi cele care ne frâng inima, dar care ne ajută să creştem,” spune Selena Gomez, una din producătorii executivi ai filmului. “Este bine să ai un obiect care să stimuleze aceste amintiri dulci şi amare din când în când. Aceste amintiri sunt parte din ceea ce ne formează aşa cum suntem. Aşa că da, sunt legată de această poveste.”

Krinsky a simţit întotdeauna că scenariul trebuie să fie “mai mult decât o întâlnire între un bărbat şi o femeie,” ne explică. Deşi personajele sunt atrăgătoare şi foarte, foarte amuzante, farmecul şi umorul maschează straturi mai profunde. “Această poveste este despre ce facem cu durerea, ce facem cu inima frântă,” continuă Krinsky. “Ne spune ceva despre modul în care ne iubim unii pe alţii şi despre modul în care percepem legăturile cu alţi oameni, fie că acestea sunt relaţii romantice sau platonice.”

“Scenariul scris de Natalie ne-a captivat imediat,” spune producătorul David Gross, partener în No Trace Camping. “Scenariul descrie cum este să trăieşti într-un oraş cu nouă milioane de oameni, menţinând o atitudine pozitivă, senină şi găsind oameni care fac legături care-ţi consolidează personalitatea. Acesta este genul pentru care au fost făcute comediile romantice.”

“Este un film despre cum este să fii o tânără de 20 de ani, care încearcă să-și trăiască cea mai bună viață alături de cele mai bune două prietene din oraș, sprijinindu-se una pe cealaltă, dar, de asemenea, provocându-se reciproc să ia parte la fiecare experienţă,” spune Geraldine Viswanathan, care o joacă pe Lucy, personajul principal al poveştii. “În acelaşi timp, Lucy se ţine de aceste amintiri din trecut – are dificultăţi în a lăsa aceste amintiri să existe doar ca amintiri dintr-un moment din trecutul său.”

Atitudinea pozitivă şi optimistă a lui Lucy este contagioasă şi conduce fiecare aspect al filmului. Pentru Krinsky, aceasta a fost abordarea; ea spune că poveştile de dragoste amuzante – termenul pe care-l preferă faţă de ‘comedie romantică’ – “sunt optimiste în sine, deoarece în esenţă, la final, doi oameni trebuie să fie împreună.”

Gross declară, “În mod clar, sufletul, emoţia, apoi trebuie în mod clar să fie amuzantă. Acestea sunt ingredientele unei comedii romantice de succes. Comediile mari – cele ale Norei Ephron şi cele ale lui Richard Curtis – sunt tipul de filme care ne-au inspirat şi ne-au determinat să spunem poveştile proprii.”

DISTRIBUŢIA FILMULUI

În distribuţia filmului, Krinsky a apelat la o reţea largă, deschizând procesul pentru actori de orice etnie şi angajând o distribuţie diversă. “Unul din scopurile noastre a fost ca filmul să arate şi să fie perceput ca New York-ul,” spune Krinsky. “N-a fost greu să găsim actori incredibili care erau potriviţi pentru rolurile lor şi care de asemenea au reflectat lumea reală.”

Rolul exuberantei Lucy Gulliver este jucat de Geraldine Viswanathan. Abordarea vieţii de către Lucy este una din calităţile care au făcut ca Viswanathan să fie interesată şi motivată pentru a se implica în film. “Lucy sărbătoreşte viaţa şi momentele fericite. Este extrovertită şi caldă şi uneori revoltătoare. Unul din motivele pentru care am vrut să fac acest film a fost şi acela că Lucy este o persoană cu care vreau să fiu prietenă. Are o inimă mare şi simte lucrurile în cea mai completă măsură.” Raportul său imediat cu Krinsky a fost un alt factor în decizia de a accepta rolul. “Chiar cred că scenariul a fost foarte amuzant şi dulce şi reconfortant. Chiar are o voce cool şi după ce m-am întâlnit cu Natalie, vocea din spatele întregului scenariu, m-am îndrăgostit de ea.”

Krinsky a fost impresionată la fel de Viswanathan. “Când am întâlnit-o pentru prima dată, am spus, “ea e fata noastră,” îşi aminteşte. “Geraldine este fără îndoială cea mai talentată actriţă cu care am lucrat vreodată. Ea îi conferă personajului o profunzime emoţională şi acea înţelepciune care te face să simţi tot ceea ce simte Lucy atunci când acţionează şi acesta este un atu pentru Geraldine. Este o actriţă incredibilă şi n-am putut să sper niciodată să găsesc pe cineva atât de talentată ca ea.”

“Geraldine este o comediantă uimitoare,” comentează Gross. “Este foarte rar, la orice vârstă, să găseşti pe cineva care este înzestrat natural pentru comedie.” Pentru el, profunzimea talentului ei, farmecul înnăscut şi carisma au fost caracteristicile care-au făcut-o perfectă pentru Lucy. “Este simpatică, incredibil de amuzantă şi inteligentă, şi a adresat toate întrebările pertinente despre personaj şi despre lumea filmului. Am admirat-o în fiecare zi.”

Un element familiar al comediei romantice este ideea întâlnirii contrariilor şi posibil îndrăgostirea acestora unul de altul. Nick, opusul lui Lucy, este jucat de Dacre Montgomery. “Dacre este liderul comediei romantice clasice,” spune Gross. “Starul special din ‘Stranger Things,’ Dacre este cel mai atrăgător bărbat din galaxie pentru un puşti de 25 de ani. Este interesul erotic potrivit perfect pentru Geraldine.”

Krinsky este de acord. “Dacre are într-adevăr o expresivitate, o profunzime şi o blândeţe care sunt favorabile pentru Nick. Dacre îi conferă lui Nick o complexitate reală. Poţi arunca o privire în acei ochi şi gata, la revedere pentru totdeauna. Putem leşina cu toţii.”

Montgomery îl vede pe Nick ca pe cineva care “este destul de rezervat şi care, din multe motive, s-a înconjurat de pereţi emoţionali.” Totuşi, Nick este încă deschis la noi aventuri şi la iubire. Nick este în procesul de a crea un nou hotel atunci când o întâlneşte pe Lucy. “Este fascinat de ideea unui hotel în care oamenii să aibă apă, să poată să-şi lase bagajele şi să aibă experienţe comune,” adaugă Montgomery. “De asemenea, aşteaptă să întâlnească o persoană într-adevăr frumoasă care-l poate trata corect.”

Viswanathan crede că Nick şi Lucy s-au întâlnit la momentul oportun. “Au făcut echipă în momentul perfect din vieţile lor, când Nick construieşte un hotel şi Lucy are această idee pentru galerie. El facilitează eforturile ei de a face ca un vis să devină realitate. Odată ce au devenit parteneri în a construi ceva împreună, realizează cât de important este unul pentru celălalt.”

Chimia lor din faţa camerei este dublată de relaţia din afara camerei. “A fost atât de amuzant să lucrez cu Dacre, colegul meu australian,” spune Viswanathan. “Am învăţat unul de la celălalt. El vine dintr-un cadru mult mai dramatic; eu am un fond de comedie mult mai accentuat. Ca şi Lucy şi Nick, noi ne completăm unul pe celălalt.” Montgomery este la fel de entuziasmat în legătură cu relaţia sa de lucru cu Viswanathan. “Geraldine este atât de talentată. Este o persoană extrem de drăguţă şi cred că este exact ceea ce aveau nevoie Nick şi Lucy. Am avut multe tachinări, care s-au potrivit foarte bine în scenariu. Dar cel mai mult am fost impresionat de capacitatea sa de a improviza fără niciun efort. Şi asta mi-a plăcut. Am învăţat multe.”

DESPRE ACTORI:

Actriţa australiană Geraldine Viswanathan (Lucy Gulliver) a avut un succes rapid în cariera sa în televiziune şi film.   
  
Mai recent, Viswanathan poate fi văzută jucând cu Hugh Jackman şi Allison Janney în filmul HBO “Bad Education,” regizat de Cory Finley (“Thoroughbreds”). Pe baza evenimentelor reale pe care scriitorul Mike Makowsky le-a trăit la liceul său, filmul urmăreşte desfăşurarea celui mai mare scandal de deturnare de fonduri de la o şcoală publică din istorie. Filmul, care a avut premiera iniţială pentru recenzii la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto din 2019, a debutat pe HBO pe 25 Aprilie 2020.  
 
DACRE MONTGOMERY (Nick) este mai bine cunoscut pentru rolul său ca Billy Hargrove din sezoanele 2 şi 3 ale serialului de mare succes al Netflix “Stranger Things.”

În plus faţă de filmul său şi de munca în televiziune, Montgomery a scris de a semenea şi a produs beat poetry podcast, DKMH. Podcast-ul conţine poezia recitată de el cu acompaniamentul muzical al diverşilor muzicieni şi este o descriere meditativă, de confruntare şi relatare a ceea ce-l motivează şi a modului în care l-au modelat experienţele proprii.
În 2017, Montgomery şi-a făcut debutul pe marele ecran jucând în Power Rangers ca Jason Lee Scott, Jandarmul Roşu.

Nativ australian, Montgomery a absolvit Western Australia Academy of Performing Arts la Universitatea Edith Cowan în 2015 cu diploma în interpretare. Actualmente locuieşte în Sydney, Australia.
Comunicat de presa


Copyright © 2012 - 2018 InterComFilm. Toate drepturile rezervate

Pagină web realizată de EyeProduct