FILME 2014

ELIZA GRAVES

ELIZA GRAVES

Stacks Image 49
ELIZA GRAVES
ELIZA GRAVES Created with Sketch.

DIN 14 NOIEMRIE 2014 ÎN CINEMATOGRAFE

ELIZA GRAVES si-a început filmările la 26 iunie 2013 în Bulgaria şi a continuat timp de 33 de zile în Studiourile Boyana şi în jurul capitalei, Sofia.
Proiectul, coordonat de Brad Anderson (THE MACHINIST), beneficiază de o distribuţie plină de stele, printre care se numără: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, David Thewlis, Brendan Gleeson, laureatul cu Oscar, Ben Kingsley şi de două ori laureatul premiului Academiei, Michael Caine.
După un scenariu de Joseph Gangemi, acest thriller psihologic se bazează pe o nuvelă a legendarului autor Edgar Allan Poe, intitulată “The System Of Doctor Tarr and Professor Fether”.
Când Edward [Sturgess],un tânăr absolvent al colegiului de medicină soseşte la Azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, el este întâmpinat cu căldură de către administratorul stabilimentului, Dr Lamb [Kingsley] şi echipa sa, care este compusă, printre alţii, din Finn [Thewlis] şi o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves [Beckinsale].
Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobişnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.
ELIZA GRAVES este un film produs de Mark Amin şi Bruce Davey, avându-i ca producători executivi pe Christa Campbell, Lati Grobman, Mark Gill, Cami Winikoff şi David Higgins. Talentata echipă de creaţie îi include pe directorul de imagine Thomas Yatsko (THE CALL), scenograful Alain Bainee (THE MACHINST, VICKY CRISTINA BARCELONA) şi designerul de costume Thomas Oláh (TRANSSIBERIAN).Comunicat de presa


Copyright © 2012 - 2018 InterComFilm. Toate drepturile rezervate

Pagină web realizată de EyeProduct