FILME 2017

BEYOND SKYLINE - DINCOLO DE ORIZONT

BEYOND SKYLINE - DINCOLO DE ORIZONT

Stacks Image 445
BEYOND SKYLINE - DINCOLO DE ORIZONT
BEYOND SKYLINE - DINCOLO DE ORIZONT Created with Sketch.

DIN 3 NOIEMBRIE 2017 LA CINEMA

Detectivul Mark Corley (FRANK GRILLO) din Los Angeles a crezut că atunci când şi-a scos pe cauţiune băiatul, Trent (JONNY WESTON), din arest, a fost partea cea mai rea a zilei. Dar pe drumul de întoarcere spre casă, a observat că cerul s-a luminat cu o lumină albastră ciudată. În câteva clipe, întreaga populaţie a oraşului a fost absorbită, ca de o pompă de vid, într-o navă spaţială extraterestră.


După eveniment, tatăl şi fiul conduc un grup de supravieţuitori către port. Dar atunci când Trent este ridicat pe sus, Mark se avântă fără să ezite pe urmele fiului său, spre nava spaţială de război.

În timp ce extratereştrii se deplasează în jurul planetei, ei se hrănesc cu oamenii rămaşi la sol. Neobositul Mark se luptă cu acest mediu necunoscut, descoperind secretele înspăimântătoare ale extratereştrilor. După câtăva vreme el se aliază cu un partener neaşteptat, care luptă şi el împotriva extratereştrilor. Împreună, ei reuşesc să pătrundă în navă şi să salveze pe câţiva dintre oamenii răpiţi, printre care se află şi o fetiţă care deţine cheia înfrângerii extratereştrilor.
Când aterizează în sud-estul Asiei, ei întâlnesc o trupă de rezistenţă condusă de invincibilul Sua (IKO UWAIS). Angajându-se într-o cursă contra cronometru, aceşti războinici din părţi opuse ale Pământului trebuie să lupte umăr la umăr pentru a-şi salva familiile şi pentru a-şi redobândi planeta odată pentru totdeauna.

Efectele vizuale
Joel Sevilla, coordonatorul animaţiei VFX de la Hydraulx, s-a decis ca imaginea filmului Dincolo de orizont să se concentreze pe elementul ‘dincolo.’ “Chestiunea asta era o mare provocare, dar noi am dorit ca luminile să arate altfel, personajele să arate altfel, iar pentru că filmul era plin de acţiune, trebuia să realizăm o animaţie care să fie credibilă. Aceasta însemna să le schimbăm forma picioarelor şi a braţelor. A trebuit să modificăm dimensiunile picioarelor şi ale părţii superioare a corpului lui Pilot pentru că forma iniţială nu făcea faţă secvenţelor de acţiune. De data aceasta şi faţa a devenit mai expresivă. Am rămas fideli regulilor generale, luminilor sirenelor şi felul în care îi afectau ele pe oameni, dar în acelaşi timp am încercat, prin intermediul Hydraulx să creăm lucruri noi, sau să le îmbunătăţim pe cele vechi.”
O’Donnell adaugă: “Acesta e un film independent 100%, care s-a făcut cu o mică parte din ceea ce reprezintă costurile unui blockbuster de acţiune. Sunt mândru de toată echipa noastră şi de ceea ce am reuşit să realizăm. Dincolo de orizont este un film de science fiction/arte marţiale/acţiune, care nu seamănă cu nici un alt film de pe piaţă. El a fost realizat pentru fani, de către fani, iar noi abia aşteptăm să-l împărtăşim lumii întregi.”Comunicat de presa


Copyright © 2012 - 2018 InterComFilm. Toate drepturile rezervate

Pagină web realizată de EyeProduct