2 JUMP STREET" /> 2 JUMP STREET"> 2 JUMP STREET"> 2 JUMP STREET"> 2 JUMP STREET"> 2 JUMP STREET"> 22 JUMP STREET

FILME 2014

22 JUMP STREET

22 JUMP STREET

Stacks Image 61
22 JUMP STREET
22 JUMP STREET Created with Sketch.

DIN 13IUNIE 2014 LA CINEMA

După ce s-au chinuit ( de două ori ) să-şi croiască drumul prin liceu, pe ofiţerii Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) îi aşteaptă alte încercări grozave, pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local.

Dar atunci când Jenko îşi întâlneşte sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reuşeşte să se infiltreze în boema artistică a facultăţii, parteneriatul lor începe să scârţâie. Acum, nu trebuie să rezolve doar un caz, ci trebuie să vadă dacă reuşesc să construiască între ei o relaţie matură. Dacă aceşti doi adolescenţi “bătrâni” vor putea să evolueze transformându-se în bărbaţi adevăraţi, atunci colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li se întâmplă.

Columbia Pictures şi Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintă, în asociaţie cu LStar Capital şi MRC, o producţie a Original Film / Cannell Studios, împreună cu Storyville / 75 Year Plan Productions, Altă adresă de pomină/22 Jump Street. Rolurile principale din film sunt interpretate de Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare şi Ice Cube. Regia aparţine lui Phil Lord & Christopher Miller. Producţia e asigurată de Neal H. Moritz, Jonah Hill şi Channing Tatum. Scenariul e scris de Michael Bacall, Oren Uziel şi Rodney Rothman, după o povestire de Michael Bacall & Jonah Hill, bazat pe serialul de televiziune “21 Jump Street”, creat de Patrick Hasburgh & Stephen J. Cannell. Producătorii executivi sunt Stephen J. Cannell, Phil Lord, Christopher Miller, Tania Landau, Brian Bell, Reid Carolin şi Ben Waisbren. Directorul de imagine este Barry Peterson. Scenografia a fost asigurată de Steve Saklad, iar montajul de David Rennie, A. C. E. Designerul de costume este Leesa Evans. Muzica a fost compusă de Mark Mothersbaugh, iar arnajamentul musical îi aparţine lui Kier Lehman.


NU MAI E LA NUMĂRUL 21
În 2012, publicul din toată lumea s-a bucurat de una dintre cele mai simpatice comedii când a văzut filmul 21 Jump Street. Bucurându-se de regia lui Phil Lord & Christopher Miller şi de chimia imbatabilă dintre interpreţii rolurilor titulare Jonah Hill şi Channing Tatum, 21 Jump Street a pornit de la premisele create de serialul TV în care doi poliţişti cu alură juvenilă pretind că sunt elevi de liceu. În timp ce serialul era mai lent, conform succedării episoadelor, filmul a devenit o comedie de acţiune, în care relaţia dintre cei doi protagonişti se afla în centrul acţiunii.
“Schmidt şi Jenko sunt un cuplu ciudat,” explică Hill. “Ei au ajuns împreună pentru că sunt în aceeaşi echipă de poliţişti şi lucrează bine împreună pentru ca se completează reciproc, fiecare contribuind cu ideile lui.”
Prin urmare, Schmidt şi Jenko devin un cuplu de neuitat de pe marele ecran. De data aceasta, în Altă adresă de pomină/22 Jump Street, realizatorii duc relaţia lor la un alt nivel. Dacă în primul film relaţia lor se afla abia în formare, în cel de-al doilea, protagoniştii află ce le mai trebuie pentru ca relaţia lor să dureze.
Ideea se dezvoltă frumos datorită faptului că filmul actual este o urmare. În loc să realizeze Altă adresă de pomină/ 22 Jump Street încercând să recreeze magia din primul film, realizatorii au încercat să găsească metode de a menţine relaţia protagoniştilor proaspătă … aşa cum încercăm să facem şi noi cu relaţiile noastre. “Ceea ce vedem în urmările cinematografice este un fel de partea a doua a unei relaţii,” explică Lord. “Într-o relaţie poţi încerca să recreezi trecutul, dar el nu va putea fi niciodată la fel; trebuie să creezi experienţe noi şi diferite, dar care să fie la fel de plăcute sau memorabile.”
“Ne-am gândit cum ar arăta o boală pe termen lung, spune producătorul Neal H. Moritz. “În primul film ei nu se prea înghiţeau, dar au sfârşit prin a deveni amici şi colegi de echipă; acum, relaţia lor a ajuns să fie un fel de mariaj, în care soţii au devenit cam indiferenţi. Acesta este punctul central al povestirii noastre.”
“Aceasta e modalitatea noastră de abordare a filmului,” explică Miller, care prinde din zbor ideea. “Poanta e că intriga e exact ca în filmul anterior – dar când eroii încearcă să se comporte la fel, nu le mai iese, iar Schmidt şi Jenko trebuie să găsească ceva nou.”
Având acest lucru în minte, realizatorilor li s-a părut normal ca acţiunea din Altă adresă de pomină/ 22 Jump Street să aibă loc într-un colegiu. “Ne-a inspirat faptul că Jenko şi Schmidt pot acum să se ducă la facultate, unde constată că li se deschide în faţă o nouă lume,” afirmă Lord. “Ei au experienţe noi, aşa încât încep să se întrebe dacă s-au împrietenit cu cine trebuia. Pentru aceia dintre noi care s-au dus la facultate, sau au prieteni care au trecut prin asta, povestea pare adevărată şi corectă.”


Între timp, Jenko a găsit pe cineva cu care are mai multe puncte comune decât cu partenerul său. Când ancheta pe care o desfăşoară îi conduce către echipa de fotbal, Jenko îşi găseşte un suflet pereche în persoana lui Zook, fundaşul echipei, interpretat de Wyatt Russell. În curând, parteneriatul poliţiştilor intră într-o zonă periculoasă. “Zook devine favoritul lui Jenko,” explică Tatum. “Se stârnesc imediat rivalităţi – iar acestea nu fac bine cazului la care lucrează Schmidt şi Jenko. Ei sunt nevoiţi să continue investigaţiile separat.”
La cel de-al doilea proiect cinematografic au revenit Phil Lord & Christopher Miller. “Primul film îi reprezenta în totalitate pe Chris şi Phil - se vedea de la o poştă că e făcut de ei” explică Tatum. “Tonul era aparte – avea o prospeţime pe care nu o mai văzusem la niciun film până atunci. De aceea m-am bucurat că ei vor să revină şi să lucreze alături de noi la urmarea filmului – ştiam că vor face ceva special.”
Deşi era clar că Altă adresă de pomină va reuşi cu greu să egaleze prospeţimea şi originalitatea primului film din serie, aceasta era o provocare pe care o aşteptau cu bucurie. De fapt, nu trebuie să uităm că 21 Jump Street nu a fost uşor de scos la capăt până când nu au venit Lord şi Miller care ne-au arătat cum trebuia făcut. “E ca şi când proiectul nu ar avea decât o singură soluţie, cam aşa e proiectul pe care vrem să-l facem,” spune Lord.
În ceea ce-i priveşte, Lord şi Miller erau încântaţi atât de dezvoltarea temei privind prietenia, cât şi de ideea în sine de a realiza urmarea unei comedii de acţiune. “Partea simpatică a unui astfel de proiect este că, din cauza comediei, ajungi să sabotezi acţiunea,” afirmă Lord. “Te duci să vezi un film de Neal Moritz şi ştii că vei vedea o cursă grozavă de maşini – dar ce te faci, căci în spatele volanului se află Schmidt, care nu ştie să conducă.”
“Alte filme pot realiza secvenţele de acţiune mai bine, pentru că noi trebuie să ţinem cont de faptul că trebuie să creăm un filon comic puternic de-a lungul întregului film,” spune Miller. “Trebuie să realizăm ceva comic, care să aibă şi cât se poate de multă acţiune.”Comunicat de presa


Copyright © 2012 - 2018 InterComFilm. Toate drepturile rezervate

Pagină web realizată de EyeProduct